Over ons

Transitievergoedingburokiezen.nl is een initiatief van THOBS Career Development.

THOBS staat voor THe OutBack Specialists. The Outback is het ruwe landschap van de binnenlanden van Australië alwaar men met middelen voorhanden en middels teamwork leerde te overleven. Met het hoogst noodzakelijke kwalitatief goede resultaten neerzetten. Dus no nonsens, pragmatisch, efficiënt en resultaatgericht maar ook avontuurlijk en uitdagend proberen te zijn. Dat is THOBS.

Investering in Mens en Natuur

Eten en educatie zijn basisbehoeftes die voor een ieder voorhanden zou moeten zijn. THOBS gelooft dat kennis de basis is voor progressie en stuurt dan ook aan op kennisontwikkeling, -deling en het kennisbewust maken van mensen. Echter aangepast aan een ieders eigen omgeving en in balans met het milieu. De Westerse methode is niet perse de beste oplossing. Of wellicht juist niet. Ontwikkeling met oog voor behoud van eigen cultuur en natuur.

THOBS wil investeringen doen in de natuur. De groene longen van de aarde is de enige reden waarom wij bestaan. Alles wat wij doen heeft überhaupt geen zin als we niet de juiste balans weten te vinden tussen mens en natuur. THOBS wil CO2 neutraal zijn en meer dan dat. Handige marketing horen wij dan zeggen en dat zal wel! Liever dat iedereen aan die marketing doet als dat er niets gebeurt.

THOBS scoort onderscheidend hoog bij onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek (Stratus, blik op werk):

 • UWV Waardering 8
 • Bedrijven Waardering 8,3
 • Professionals Waardering 9
 • Gemeenten Waardering 7,8

Wat zegt men over THOBS:

UWV over THOBS: “THOBS is een bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken, op korte termijn en indien nodig zelfs dezelfde dag nog!! korte lijnen, zowel cliënt als oplossingsgericht, biedt maatwerk en belangrijk: een goede prijsstelling. THOBS kenmerkt zich verder door een no-nonse cultuur en is zich zeer bewust van zijn maatschappelijke verantwoording”

Andere opdrachtgevers over THOBS:

 • Waardering 10,00; Zeer onderscheidend, erg betrokken en resultaatgericht!
 • Waardering 7,50; Klantgerichtheid is zeer sterk
 • Waardering 7,80; Adequate wervings- en selectietools, goede terugkoppeling
 • Waardering 8,00

Dienstverlening en samenwerking op de lange termijn staan boven winst behalen op de korte termijn. Daadwerkelijk meedenken en de gelegenheid bieden om als sparringspartner te fungeren, zonder dat daar meteen een geldelijke vergoeding tegenover staat.

 • Waardering 8,00; Goede persoonlijke relatie. Ruimte voor persoonlijke contacten.
 • Waardering 8,50; Thobs doet wat het zegt

Voor een verdere verkenning van THOBS verwijzen wij u graag naar www.thobs.nl voor specifieke trainingen voor het vinden van werk verwijzen wij u naar www.voordebaan.nl


Thobs uw Transitievergoedingspecialist!

Andere Websites zijn:
www.Besteedjetransitievergoeding.nl
www.Transitievergoedingbureaukiezen.nl
www.Voordebaan.nl
www.Outplacementbureauzoeken.nl

Informatie

Wie zijn wij

Transitievergoedingburokiezen.nl is een concept van THOBS Career Development Deze arbeidsmarktexperts zetten jouw doelstelling centraal in hun aanpak. Klik voor hun normen en waarden en meer informatie op deze link.

Bel mij terug

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *